marjolein@zaandijkstraat.nl / 06 543 91 902
[Download CV pdf]  
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een project van in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Enkele vraagstukken; Hoe ontwikkel je een webgebaseerde tool met daarin didactische modellen?! Hoe kan je leren met behulp van streaming video?! Hoe breng je al die informatie op het scherm?!

Ik ben betrokken geweest bij de opzet van deze tool. Heb daartoe meegedacht over functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Aan de hand van mijn schermontwerpen is in 2003 een eerste versie verschenen. Deze is getest door een groep docenten en studenten. De reacties waren overweldigend!? Ik heb verdere schermontwerpen gemaakt, waarna in 2004 versie twee uitkwam.

[ demo ]

 
   

Interactieve webcasts in Brussel. Het verzorgen van Live uitzendingen via het internet van vergaderingen van de Europese Commissie. Vraagstukken als; Hoe ver mag ik inzoomen op iemand die ligt te slapen!? Hoelaat begint de vossemarkt?!

Achter de camera zorgde ik voor goede beelden. In de regie box zorgde ik ervoor dat de juiste beelden werden uitgezonden.

[ website ]

 
 

Stichting Radio Benevolencija verzorgt radio uitzendingen in Rwanda. De uitzendingen gaan over de ga-CHA-cha.

Vraagstukken als; wat zou Bush van mijn schermontwerpen vinden?! Hoe zullen de mensen in Afrika mijn folders vinden?!


[ website ]

 
 

Dit project was bedoeld om jongeren hun eigen tv programma te laten maken via internet. Door het beantwoorden van vragen over alcohol & drugs, krijg je een verzameling te zien van film, images en hyperlinks.

Hoe blijft het schermontwerp helder en de inhoud toegankelijk?! Wie heeft Quandari verzonnen?!

[ website ]

 
 

Unicef heeft meer dan 50 comités verspreidt door heel Nederland. Het was de opdracht om een template te ontwerpen die per comité werd beheerd middels een CMS.

Geen van de gebruikers hadden ervaring met het beheren van websites. Voor de oplevering heb ik in een dag de werking van het CMS gedemonstreerd.

[ website ]

 
     

Tactus is een instelling voor Verslavingszorg actief in het oosten van Nederland.

Zij wilden de zelfde inhoud tonen in verschillende interfaces. Door het gebruik van style sheets is dit geen enkel probleem.

De website is te beheren via een CMS.

[ website ]

 
 
[Download CV pdf]  
marjolein@zaandijkstraat.nl / 06 543 91 902